marți, 21 aprilie 2009

Piftelute marinate

Reteta de fata se incadreaza in regimul alimentar Montignac
nu stiu voi dar eu sunt inebunita dupa aceste piftelute..


Avem nevoie de

600 g carne toccata

2 cepe verzi

3 catei de usturoi

Un ou

Condimente(sare, piper, busuioc)

5 cepe mici(sau 3 mari)

marar+patrunjel

Maioneza din un galbenus crud si unul fiert+mustar


asa....

incepem prin a taia marunt ceapa verde marunt, patrunjelul si mararul!



Adaugam in carnea pe care am amescat-o cu oul!ADaugam si usturoiul condimentele..


Facem niste bilute mai micute


Le prajim in ulei incis!

Cele 5 cepe le taiem pestisori

Punem pe foc o oala cu juma de cana de apa(cana de 250 ml) cu putin otet, iar cand apa fierbe adaugam ceapa si o oparim pentru 2-5 min!o punem la scurs


Facem maioneza, adaugam ceapa in maioneza


Punem un strat generos de maioneza pe platou


Si piftelutele, si servim imediat sau dam la rece...


...pofta mare


Niciun comentariu:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin